autorulate

Contact

Lexus a prezentat UX

Producătorul japonez de automobile a dezvaluit cu prilejul Salonului Auto de la Paris conceptul unui crossover compact.

2016 lexus ux concept 2

Conceptul UX adoptă silueta unui crossover compact, ce dispune de portiere cu deschidere în sens opus, jante din aliaj de dimensiuni generoase și camere web în locul golinzilor exterioare convenționale.

Partea frontală dispune de o grilă supradimensionată, o restilizare a celei întâlnită pe cele mai noi modele Lexus, și de blocuri optice cu tehnologie LED și lumini de zi sub formă de L.

2016 lexus ux concept 3

Bordul dispune de o serie de ecrane, unele din ele utilizate pentru afișarea imaginilor oferite de camerele retrovizoare, în timp ce butoanele conveționale au fost înlocuite de cele capacitive.

Din imagini putem observa un eșapament dublu, ceea ce denotă prezența unui motor cu ardere internă, însă cel mai probabil vom avea de-a face cu un sistem de propulsie hibrid.

2016 lexus ux concept 4

Lexus UX ar putea beneficia de o versiune de serie în viitorul apropiat, în acest sens producătorul japonez înregistrând mărcile “UX 200”, “UX 250” și “UX 250”. Conceptul UX a fost realizat la centrul de design ED2 din Europa și ar putea reprezenta o versiune premium a modelului Toyota C-HR.

Tagged under lexus, ux,