autorulate

Contact

Alfa Romeo a expus Giulia Veloce

Producătorul italian de automobile a prezentat în cadrul expoziției auto din capitala Franței versiunea specială Giulia.

2017 alfa romeo giulia veloce 5

Alfa Romeo Giulia Veloce este poziționată între modelele de bază și versiunea de top Quadrifoglio. Spre deosebire de versiunile de intrare în gamă, Giulia Veloce dispune de bări de protecție față/spate restilizate, jante din aliaj de 19 inch, cu design special, și sistem de evacuare cu eșapament dublu și terminații cromate, integrate de difuzorul de aer de culoare neagră.

2017 alfa romeo giulia veloce 6

Interiorul va fi echipat cu scaune și volan sport, sistemul multimedia cu ecran de 6.5 inch, aer condiționat automat bi-zonal și accesorii decorative din aluminiu.

2017 alfa romeo giulia veloce 7

Sub capotă vom întâlni motorul turbo pe benzină de 2.0 litri, ce dezvoltă 280 cp şi 400 Nm, şi dieselul de 2.2 litri, ce produce 210 cp şi 470 Nm. Ambele propulsoare sunt oferite alături de transmisia automată în 8 trepte şi tracţiunea integrală Q4, ce poate transmite până la 60% din cuplu către roțile frontale, în cazul în care cele posterioare pierd din aderență.

2017 alfa romeo giulia veloce 8